Spa & Wellness

Servicii

Centru spa I wellness I balneo

Activitatea noastră se bazează pe profilaxia persoanelor sănătoase, sau aparent sănătoase cu factori predispozanți de îmbolnăvire – constituționali genetici, surmenaj fizic și intelectual, sedentarism, tulburări funcționale, activitate în mediu toxic cu ajutorul serviciilor personalizate pe care le oferim și a cadrului natural unic in care este amplasat centrul nostru, ne îndrumăm clienții să-și recapete starea de bine, având convingerea că de aceasta depinde calitatea vieții lor. Baza de tratament oferă proceduri medico-balneare recuperatorii și fizioterapeutice în regim ambulatoriu sau pentru cei cazați în hotel. Centru spa pune la dispoziție toate facilitățile: piscină interioara cu hidromasaj și cascade cervicale, ștrandurile de adulți și copii cu apă sărată și activitate sezonieră, șezlonguri, dusul emoțional, sauna umedă și uscată, dar și salina, sunt o parte din facilitățile oferite de Plaza Lake pentru ca oaspeții noștri să se bucure de concediul mult dorit. Sala de fitness cu aparatură Technogym de ultimă generație, o bicicletă spinning, două benzi de alergare, un aparat cardio eliptic, un echipament de vâslire, etc este concepută pentru a lucra fiecare grupă de mușchi. Satisfacția clienților este o prioritate. Atmosfera plăcută, atitudinea deschisă și caldă a personalului, armonia ambientului asigură liniștea și relaxarea necesare.

Centrul Spa & Wellness poate fi accesat atât de persoanele cazate în hotel, cât și de oaspeții din exterior. Costul este de 100 lei/adult și 60 lei/copil (2-16 ani) în weekend și 80 lei/adult și 50 lei/copil în timpul săptămânii.

FAcilități

Piscină interioară cu hidromasaj

Vă invităm să vă bucurați de relaxare la piscina interioară deschisă tot timpul anului. Nimic nu este mai reconfortant precum sunt momentele de relaxare petrecute la piscină după o perioada solicitantă.

  • Orar 10:00 – 22:00;
  • Adâncime: 1,4m;
  • Șezlonguri;
  • Terasă;
  • Zonă relaxare.

FAcilități

Saună uscată, saună umedă, salină, duş emoțional, masaj

FAcilități

Centru de wellness, sport, nutriție, masaj, tratamente balneare

După o sesiune de înot și sport, vă puteți relaxa la centrul spa dotat cu saună umedă, saună cu infraroșu și sare de Himalaya, saună uscată finlandeză, salină și zonă de relaxare. Saunele reprezintă o terapie excelentă de relaxare pentru trup și suflet, pentru eliminarea toxinelor și pentru a avea o piele sănătoasa. Salinoterapia prezinta beneficii pentru oricine, indiferent de vârsta sau statusul sănătății. Acesta nu doar curăță căile respiratorii, ci stimulează imunitatea, reduce oboseala și diminuează durata infecțiilor respiratorii. Terapia salină vindeca astmul bronhic, bronșita, sinuzita, bronhopneumopatia obstructiv cronică, alergii și alte afecțiuni ale căilor respiratorii.

De asemenea, puteți alege să vă bucurați de tratamente corporale și masaj pentru a scăpa de stres și de a aduce o stare de bine, de a calma anumite dureri și a rezolva probleme de sănătate. Printre preferate se numără masajul suedez, masajul cu pietre calde sau masajul detoxifiant.

Alte Servicii

De asemenea, vă mai punem la dispoziție: