Politica de protecție a datelor

Website-ul aparține societății SC Parc Ștrand Impex SRL.

Chiar de la apariție, societatea a fost permanent preocupată de respectarea tuturor regulamentelor în vigoare. Iar Regulamentul pentru protecția Datelor Personale, cunoscut sub denumirea de RGPD, nu este o excepție.

Din considerație pentru cei care vizitează website-ul nostru, care se abonează la serviciul de newsletter sau care folosesc formulare implementate pentru a comunica ceva, avem grijă de securitatea datelor personale pe care aceștia ni le furnizează.

Societatea SC Parc Ștrand Impex SRL, cu sediul în Str. Arieș, Nr. 16, Craiova, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J16/ 1161/ 1993, cod fiscal RO 387 2624, acționăm în calitate de operator date personale în vederea desfășurării activității de profil.

Astfel, precizăm că datele personale furnizate prin intermediul acestui website sunt folosite pentru a comunica mai ușor și pentru a ne putea desfășura activitatea specifică: realizarea procesului de vânzare-cumpărare, participare la concursuri, îmbunătățirea activității (customer care), îndeplinirea de obligații legale față de anumite instituții, trimiterea unor oferte și materiale promoționale.

În ceea ce privește activitatea de marketing, ne luăm angajamentul de a vă trimite informații cu privire la produsele și serviciile noastre, doar în cazul în care am obținut acordul dumneavoastră pentru realizarea acestui lucru.

Totodată, va menționăm faptul că datele cu caracter personal pe care ni le furnizați, pot fi comunicate exclusiv următorilor destinatari: dumneavoastră – în calitate de persoană direct interesată și vizată, personalului societății, autorităților centrale și locale – conform dispozițiilor legale, doar atunci când este cazul, persoanelor împuternicite de societate (firme de curierat și firma de hosting).

Având în vedere legislația intrată în vigoare, va aducem la cunoștință faptul că dumneavoastră aveți următoarele drepturi pe care le puteți exercita neîngrădit:

 • Accesarea datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră;
 • Rectificarea datelor personale pe care ni le-ați furnizat;
 • Retragerea consimțământului privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
 • Opoziția privind oferirea datelor personale;
 • Posibilitatea de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau altor instanțe competente, atunci când găsiți acest lucru necesar;
 • În cazul implementării serviciului de newsletter pe care vi-l punem la dispoziție, trebuie să știți că vă oferim posibilitatea de a vă dezabona oricând doriți, prin opțiunea „Dezabonare” sau „Unsubscribe”.

Dacă sunteți de părere că informațiile furnizare mai sus contravin preferințelor sau principiilor dumneavoastră, vă rugăm să nu utilizați website-ul sau să nu furnizați date personale. Țineți însă cont de faptul că anumite servicii, precum cel de vânzare, sunt condiționate de preluarea acestor date.

Dacă considerați necesară obținerea mai multor detalii cu privire la modul în care societatea noastră prelucrează datele cu caracter personal, vă rugăm să ne trimiteți o cerere pe adresa de e-mail office@plazalake.ro, iar noi o să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Politica de confidențialitate

Protecția privind datele personale, precum și a vieții private este o preocupare permanentă pentru: SC Parc Ștrand Impex SRL, denumită în continuare „Noi”.

Încă de la început, protecția datelor și securitatea informațiilor a fost o parte a politicii interne a societății noastre.

Drept urmare, ne asumăm angajamentul de a prelua și procesa datele pe care dumneavoastră ni le furnizați, în conformitate cu legislația în vigoare în țară noastă, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („RGPD”).

Astfel, țînând cont de regulamentul și prevederile intrate în vigoare în 25 mai 2018, definim și luăm în considerare ca fiind date personale orice infomatii care duc la identificarea unei persoane fizice. Drept urmare, considerăm că o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici identității sale fizice, psihologice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Politica de confidențialitate prezenta face referire la datele personale ale partenerilor, clienților și altor persoane care ne vizitează website-ul sau care ne contactează.

Prin această politică vă informăm că scopul pentru care sunt colectate, temeiul de prelucrare al datelor, tipurile și categoriile de date preluate, durata de procesare, drepturile utilizatorilor, persoanele cărora le dezvăluim datele personale.

Scopul și temeiul pentru procesarea și prelucrarea datelor personale:

Pentru ca dumneavoastră să puteți interacționa cu conținutul de pe website-urile noastre, în calitate de persoană fizică, puteți fi supus activității de prelucrare a datelor. Astfel, utilizatorii noștri pot îndeplini următoarele roluri:

Clienți

1.1 Proces de vânzare

Pentru a vă putea oferi produsele și serviciile solicitate, avem nevoie de datele dvs. personale. Totodată, acestea sunt folosite și atunci când întocmim certificatele de garanție, astfel încât dvs. să beneficiați de o experiență de cumpărare corectă și eficientă. Astfel, în cazul menționat, ne bazăm pe procesul de vânzare sau pe contractul întocmit ca temei pentru procesarea datelor pe care ni le oferiți.

1.2 Comunicare eficientă

Folosim datele dvs. pentru a putea comunica ușor și eficient cu privire la comenzile pe care intenționați să le efectuați. Iar temeiul pe care îl folosim este tot contractul sau procesul de vânzare-cumpărare desfășurat online sau offiline.

1.3 Respectarea obligațiilor legale

Vă informăm că există posibilitatea de a folosi și procesa datele dvs. pentru a putea furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ați solicitat, ținând întotdeauna cont de obligațiile legale. Obligația legală este temeiul pe care ne bazăm.

1.4 Campanii de newsletter

Putem să folosim datele personale pe care dvs. ni le furnizați pentru a trimite ofertele noastre sau alte informații legate de activitatea noastră, prin intermediul campaniilor de newsletter pe care le desfășurăm online. Însă, menționăm faptul că efectuăm această activitate numai dacă v-ați abonat la serviciul nostru. Astfel, avem acordul expres al dumneavoastră. Totodată, menționăm că puteți oricând să va retrageți acordul, adică să vă dezabonati de la serviciul de newsletter oferit, prin simpla trimitere a unui e-mail la adresa: office@plazalake.ro.

Categoriile de date pe care le preluăm în calitate de client sunt următoarele: nume, prenume, adresa, număr de telefon, e-mail precum și altele pe care ni le furnizați direct.

Reprezentant, persoană de contact, angajat sau colaborator al clientului sau potențialului client

1.1 Proces de vânzare

Folosim datele personale oferite de dvs. pentru a putea furniza comenzile de produse sau servicii pe care ni le-ați solicitat în mod liber și expres. De asemenea, folosim datele dvs. personale pentru a putea gestiona relația cu clienții pe care ați ales să-i reprezentați. Interesul legitim privind furnizarea serviciilor noastre este temeiul pe care ne bazăm în acest caz.

1.2 Comunicare eficientă

Folosim datele personale pentru a putea comunica ușor, în legătură cu solicitările pe care ni le-ați trimis sau pentru a va furniza orice alte informații relevante referitoare la mediul de afaceri.

1.3 Respectarea obligațiilor legale

Vă informăm că există posibilitatea de a folosi și procesa datele dvs. pentru a putea furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ați solicitat, ținând întotdeauna cont de obligațiile legale. Obligația legală este temeiul pe care ne bazăm.

1.4 Campanii de newsletter

Putem să folosim datele personale pe care dvs. ni le furnizați pentru a trimite ofertele noastre sau alte informații legate de activitatea noastră, prin intermediul campaniilor de newsletter pe care le desfășurăm online. Însă, menționăm faptul că efectuăm această activitate numai dacă v-ați abonat la serviciul nostru. Astfel, avem acordul expres al dumneavoastră. Totodată, menționăm că puteți oricând să va retrageți acordul, adică să va dezabonati de la serviciul de newsletter oferit, prin simpla trimitere a unui e-mail la adresa: office@hotelplaza.ro.

Categoriile de date pe care le preluăm sunt următoarele: nume, prenume, adresa, număr de telefon, e-mail precum și altele pe care ni le furnizați direct.

Partener de afaceri sau reprezentant al unui partener de afaceri

1.1 Îndeplinirea relațiilor contractuale

Pentru a menține relația contractuală, folosim datele personale pe care ni le furnizați. Astfel, temeiul pe baza căreia acționăm este contractul pe care l-ați semnat de comun acord.

1.2 Comunicare eficientă

Folosim datele personale pe care ni le oferiți, pentru a putea comunica în legătură cu orice probleme relevante referitoare la mediul de afaceri. Temeiul în baza căruia acționăm este tot contractul încheiat cu dvs.

1.3 Respectarea obligațiilor legale

Va informăm că există posibilitatea de a folosi și procesa datele dvs. pentru a putea furniza produsele sau serviciile pe care ni le-ați solicitat, ținând întotdeauna cont de obligațiile legale. Obligația legală este temeiul pe care ne bazăm.

Categoriile de date pe care le preluăm sunt următoarele: nume, prenume, adresa, număr de telefon, e-mail precum și altele pe care ni le furnizați direct.

Candidat pentru un loc de muncă

Va informăm că folosim datele personale pe care ni le furnizați prin trimiterea online sau offline a CV-ului dvs. pentru a va evalua calificarea și a decide dacă sunteți potrivit/a pentru o poziție în cadrul firmei noastre. Prelucrarea datelor personale furnizate se va realiza în cazul în care sunteți selectat/a pentru postul de muncă pe care îl oferim, în vederea întocmirii contractului de muncă și îndeplinirii dispozițiilor legale.

Categoriile de date prelucrate sunt numele, adresa de e-mail, nr. de telefon, precum și alte date personale incluse în CV.

Vizitator la sediul firmei noastre

Utilizăm datele dvs. personale pentru a asigura securitatea sediilor, a bunurilor și a personalului nostru. În acest caz, temeiul în baza căruia acționăm este interesul legitim.

Categoriile de date prelucrate sunt numele, imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, precum și alte date personale pe care ni le furnizați direct.

Utilizator al website-urilor noastre

Folosim datele personale pe care le colectăm în vederea îmbunătățirii experienței online oferite de navigarea pe website-urile noastre. Totodată, ne ocupăm de monitorizarea traficului pentru a întocmi rapoarte statistice și a ne da seama ce fel de conținut online preferați sau va este de folos. Pentru această activitate, avem drept temei interesul legitim care contribuie la bună funcționare a website-ului.

Divulgarea datelor personale

Ne luăm angajamentul să nu dezvăluim datele dvs. personale unor terțe părți. Însă, menționăm că uneori pot apărea excepții. În anumite situații, datele personale trebuie dezvăluite partenerilor sau asociaților. De exemplu, atunci când plasați o comandă online, noi trebuie să o predăm curierilor pentru a se putea ocupă de livrare.

Durata de procesare

Intenția noastră este de a păstra datele dvs. atât cât este cazul. Astfel, respectăm durata contractului semnat, iar apoi păstrăm datele atât cât prevăd obligațiile în vigoare.

Iar dacă scopul preluării datelor nu este încheierea unui contract de vânzare-cumpărare sau colaborare, datele vor fi păstrate doar atât timp cât este necesară îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

Având în vedere legislația intrată în vigoare, va aducem la cunoștință faptul că dumneavoastră aveți următoarele drepturi pe care le puteți exercită neîngrădit:

 • Accesarea datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră;
 • Rectificarea datelor personale pe care ni le-ați furnizat;
 • Retragerea consimțământului privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
 • Opoziția privind oferirea datelor personale;
 • Posibilitatea de a va adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau altor instanțe competențe, atunci când gășiți acest lucru necesar.

În ceea ce privește serviciul de newsletter pe care vi-l punem la dispoziție, trebuie să știți că vă oferim posibilitatea de a vă dezabona oricând doriți, prin opțiunea „Dezabonare” sau „Unsubscribe”.

Dacă sunteți de părere că informațiile furnizate mai sus contravin preferințelor sau principiilor dumneavoastră, va rugăm să nu utilizați website-ul sau să nu furnizați date personale. Țineți însă cont de faptul că anumite servicii, precum cel de vânzare, sunt condiționate de preluarea acestor date.

Dacă considerați necesară obținerea mai multor detalii cu privire la modul în care societatea noastră prelucrează datele cu caracter personal, va rugăm să ne trimiteți o cerere pe adresa de e-mail office@plazalake.ro, iar noi o să va răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Ne luăm angajamentul de a trata cu seriozitate cererile dvs.

Politica privind utilizarea cookie-urilor

Prezenta politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor acestui website. Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de către societatea SC Parc Ștrand Impex SRL în contextul navigării utilizatorilor pe această pagină de internet.

Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un web-server către un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odată instalate au o durata de existența determinată, rămânând „pasive”, în sensul că nu conțîn programe software, viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului pe al cărui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din două părți: numele cookie-ului și conținutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagină de internet asociată web-serverului respectiv.

Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte și anume pentru:

 • îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;
 • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această pagină de internet către dețînătorul acestei pagini de internet;
 • anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi în viitor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, în funcție de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează această pagină de internet,dețînătorul poate adopta măsuri pentru că această pagină de internet să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori.

Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setări/preferințe stabilite de către utilizatorii acestei pagini de internet, precum:

 • limba în care este vizualizată o pagină de internet;
 • moneda în care se exprimă anumite prețuri sau tarife;
 • facilitarea accesului în contul utilizatorilor;
 • postarea comentariilor pe site.

Care este durata de viață a cookie-urilor?

Durata de viață a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Există următoarele categorii de cookie-uri care determina și durata de viață a acestora:

 • Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browserul;
 • Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor) sau până la ștergerea acestuia de către utilizator în orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Anumite secțiuni de conținut de pe pagină de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terți, adică nu de către dețînătorul acestui site, caz în care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terți („third party cookie-uri”).
Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile în materie de protecție a datelor și Politică de Confidențialitate disponibilă pe această pagină de internet.
Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google Analytics, Facebook sau alte surse de cookie-uri care utilizează date personale.

Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate următoarele cookie-uri:

a. Cookie-uri de performanță a paginii de internet;
b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor;
c. Cookie-uri pentru geotargetting;
d. Cookie-uri de înregistrare;
e. Cookie-uri pentru publicitate;
f. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate;

g. Altele.

Cookie-uri de performanță

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a paginii de internet nu mai este necesară.

Cookie-uri de analiză a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat această pagină de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

Cookie-uri pentru geotargeting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește țară de proveniență a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleași reclame indiferent de limba selectată.

Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când va înregistrați pe acest site, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Serverele utilizează aceste cookie-uri pentru a ne arată contul cu care sunteți înregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite să asociem orice comentariu postat pe pagină de internet cu username-ul contului folosit.

Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectviului mesaj publicitar. Că atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocand informații despre contentul vizualizat, nu și despre utilizatori.

Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit recunoașterea browserului. Această pagină de internet recunoaște browserul până când cookie-urile expiră sau sunt șterse.

Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.

În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimbă setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, că regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului tău.

Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va fi adaptată preferințelor și interesele dumneavoastră, evidențiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Cookie settings în Internet Explorer

Cookie settings în Firefox

Cookie settings în Chrome

Cookie settings în Safari

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, va rugăm să trimiteți un email la adresa: office@plazalake.ro