Evenimente Private

Servicii

Locația ideală pentru cele mai de preț amintiri

Pavilionul panoramic pentru evenimente, pontonul și zona dedicată cununiilor cu pergola înflorită situată pe insulă au fost create pentru evenimente spectaculoase. Plaza Lake a fost gazda multor evenimente ca în basme, trei zile și trei nopti pentru petrecere și relaxare alături de cei dragi.

NUNTă

La Plaza Lake aveți numeroase opțiuni pentru organizarea nunții: pavilionul panoramic care se extinde către ponton, cu o priveliște excepțională asupra lacului și pădurii, cu o capacitate de 100-300 persoane; pontonul în aer liber cu o capacitate de pană la 100 locuri; zona de ștranduri prevăzută cu instalație de nocturnă, potrivită pentru o nuntă neconvențională în aer liber pe marginea piscinei cu o capacitate variabilă.

CUNUNIE IN AER LIBER

Una dintre surprizele noastre este zona special dedicată cununiilor: minunata insulă a îndrăgostiților, atent amenajată pentru ceremonii în aer liber cu pergola sofisticată, împodobită cu flori și accesul la insulă: podul romantic peste lac.

botez

La Plaza Lake se respiră aerul curat, se simte parfumul naturii și se creează amintiri de neuitat. Botezul este un moment de bucurie și o sărbătoare dedicată familiei, Plaza Lake fiind locul ideal. Micuții oaspeți se vor bucura de un loc de joacă exterior, de o piscină pentru copii (40 cm adâncime) cat și de grădina vastă și aleile numeroase pentru plimbări, iar cei mari au la dispoziție locația și serviciile pentru o petrecere pe cinste.

ANIVERSARE

Romantică, plină de nebunie, clasică, în familie, tradiţională, rustică, chic, în aer liber, cu invitaţi pe tocuri sau în tenişi, ascultători de muzică electro, clasică ori populară, amatori de sarmale sau iubitori ai platourior cu fructe ori brânzeturi, suntem pregătiţi pentru orice provocare!

Obtine o ofertă

Câmp Nou

Alte Servicii

De asemenea, vă mai punem la dispoziție: